• Földmérési munkák

  Épületfeltűntetés és épületbontás, telekhatár kitűzése, telekalakítások, megosztás, összevonás, szolgalmi jog, mérnökgeodéziai munkák, mozgásvizsgálatok, tervezési alaptérképek, digitális terepmodell készítése!

 • Honlapok készítése, céges arculattervezés

  Webdesign, honlapkészítés, programozás, logótervezés, névjegykártya-tervezés, levélpapír és boríték design, kiadványok tervezése, egyedi pólók, teljes arculattervezés, plakátok és szórólapok készítése, valamint egyéb egyedi garafikai munkálatok!

 • Informatika, Biztonság-, és Távközléstechnika

  Riasztó rendszerek, tűzjelző rendszerek, beléptető rendszerek, kamerás megfigyelő rendszerek, számítógépes hálózatok tervezése, telepítése, felújítása, karbantartása, számítógépek építése, szervizelése, karbantartása, kaputelefon és telefonos alközpontok létesítése, szerelése!

 • földmérő, földmérés

  Földmérés

  Ha nem ismer határokat, mi megmutatjuk!
 • grafikus, webdizájner

  Webdesign, grafika:
  Ha kellene egységes arculat a cégnek, mi megoldjuk!
 • technikus, szerelő, karbantartó

  Informatika, Biztonság-, és Távközléstechnika:
  Ha biztonságra vágyik, mi megadjuk!

Geoirány Földmérés - a legjobb választás!

Földmérés, webdesign, grafika, biztonság és távközléstechnika, infomatika

A Geoirány Kft. földmérő csapata több, mint 10 éves szakmai tapaszalattal a háta mögött elégíti ki ügyfelei igényeit!

Önnek csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot és teljes körű jogi és földhivatali ügyintézést is elvégezzük ön helyett. Forduljon hozzánk bizalommal!

Földmérés és térképkészítés területén 10 évet meghaladó tapasztalat és ügyfeleink elégedettsége a garancia a szakszerű munkavégzésre. Teljes körű mérnöki jogosultságokkal rendelkezünk. Pontosság és mobilitás GPS antennáinknak és mérőállomásainknak köszönhető. Munkáink során hivatalos földhivatali és állami alapadatokat használunk fel és a munka végeztével dokumentáljuk és eljuttatjuk a földhivatalokba.

A földmérési díjakról kérjen pontos árajánlatot telefonon, vagy e-mailben!