• Földmérési munkák

  Épületfeltűntetés és épületbontás, telekhatár kitűzése, telekalakítások, megosztás, összevonás, szolgalmi jog, mérnökgeodéziai munkák, mozgásvizsgálatok, tervezési alaptérképek, digitális terepmodell készítése!

 • Honlapok készítése, céges arculattervezés

  Webdesign, honlapkészítés, programozás, logótervezés, névjegykártya-tervezés, levélpapír és boríték design, kiadványok tervezése, egyedi pólók, teljes arculattervezés, plakátok és szórólapok készítése, valamint egyéb egyedi garafikai munkálatok!

 • Informatika, Biztonság-, és Távközléstechnika

  Riasztó rendszerek, tűzjelző rendszerek, beléptető rendszerek, kamerás megfigyelő rendszerek, számítógépes hálózatok tervezése, telepítése, felújítása, karbantartása, számítógépek építése, szervizelése, karbantartása, kaputelefon és telefonos alközpontok létesítése, szerelése!

 • földmérő, földmérés

  Földmérés

  Ha nem ismer határokat, mi megmutatjuk!
 • grafikus, webdizájner

  Webdesign, grafika:
  Ha kellene egységes arculat a cégnek, mi megoldjuk!
 • technikus, szerelő, karbantartó

  Informatika, Biztonság-, és Távközléstechnika:
  Ha biztonságra vágyik, mi megadjuk!

Biztonság- és távközléstechnika | Informatika

Földmérés, webdesign, grafika, biztonság és távközléstechnika, infomatika

A Geoirány Kft. technikus és informatikai csapata több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött segíti ügyfeleit biztonságérzetük növelésében, és számítástechnikai hátterük kifogástalan működésében!

Több tíz éves tapasztalattal kedvező árakkal vállaljuk biztonságtechnikai, informatikai, távközléstechnikai rendszerek tervezését, építését, telepítését, programozását és karbantartását.

Minőségi rendszerek kiépítésével és időszakos karbantartásukkal kerüljük el a meghibásodásokat, számunkra a megbízhatóság és az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb.